Reed Olje Diffusers z Naravnimi Palice, Steklenice in Dišeče Olje 60ML

Novo

€3.79

/ €6.12

Na zalogi

Reed Olje Diffusers z Naravnimi Palice, Steklenice in Dišeče Olje 60ML

Značilnosti:

Meri eterično olje je namenjen za ponovno vzpostavitev in vitalizira vaše čute in lajšanje stres na delovnem mestu po napornem dnevu.

ENOSTAVEN ZA UPORABO.Vstavite reed palice znotraj difuzor steklenico, vonj olje je nežno volatilized tako, da obrnete naravnega ratana trs, ki daje prostoru, a dolgotrajno, neprekinjeno vonj v zraku za 90-120 dni, približno.

FLAME BREZPLAČNO, PARABENS BREZPLAČNO, FTALATI BREZPLAČNO.Ne potrebujejo nobene Aromaterapija stroja.s samo eno stekleničko dišave, olja, boste lahko uživali to radostno in veselo vonj v vaši spalnici, dnevna soba in pisarna.

ODLIČNA IDEJA ZA DARILO.To je lepo zapakirane v dobrem stanju.Elegantna steklena embalaža skupaj z bogato in sladko aromo naredi idealno darilo za prijatelje in ljubljene, ali naselje darilni set.

SKUPAJ REED DIFUZOR SET.Vključuje 60ML premium kakovosti vonj olja, 3 stržen hlapnih palice + 2 krizanteme in stilsko se lahko ponovno polnijo steklenice.

Aroma vrste: A:Limonin citronella (repelenti proti komarjem) B:Srečanje C:Jasmina D:, ki Želijo elf E:Hilton F:Sivka G:Marriott H:Flores aurantii I: Srce ocean J:Parfum ljubimec

Opombe:

Ne potresemo na barvo površine.Če je pustila, prosimo, jo očistite s čisto vodo v času.

Ne uporabljajte ga za nosečnice.

Hranite zunaj dosega otrok in hišnih ljubljenčkov.

Uporaba:

Vstavite vlaken palico v stekleničko in jo postavite v hladen, suh in gladek mesto.Ne polagajte v bližini odprtega ognja.

Paket je vključeno:

1x steklenice arome

3x rattan hlapnih palice

2x krizanteme

Oznake: difusor steklenica prazna, reed difuzor, steklenice steklo, olje pourer žlebu, brizgo stekla 60ml, reed difuzor steklenice razsutem stanju, aromaterapija set, doma perfum, vonj, aroma lučka za olje kovinske, keramični difuzor olje

Številka Modela Reed Olje Diffusers z Naravnimi Palice
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Reed Olje Diffusers z Naravnimi Palice, Steklenice in Dišeče Olje 60ML

Reed Olje Diffusers z Naravnimi Palice, Steklenice in Dišeče Olje 60ML

Reed Olje Diffusers z Naravnimi Palice, Steklenice in Dišeče Olje 60ML Značilnosti: Meri eterično olje je namenjen za ponovno vzpostavitev in vitalizira vaše čute in lajšanje stres na delovnem mestu po napornem dnevu. ENOSTAVEN ZA UPORABO.Vstavite reed palice znotraj difuzor steklenico, vonj olje je nežno volatilized

Podobni izdelki