6pcs Aroma eteričnega Olja Nastavite Čisto Naravno Aromaterapijo Bistvo Masažno Olje Eterično Olje Set Telo Masažo se Sprostite Vonj Olja

Novo

€12.14

/ €14.45

Na zalogi

Bullet Točk:

1、1. Eterično olje, set vsebuje 6 individualno 10 ml steklenice, evkaliptusa, sivke, lemongrass, oranžna, mete, čajevca.

2、2. Naravno brez dodatkov: Čistost in terapevtske kvalitete.Vsa naravna eterična olja, ki so testirane, da bi zagotovili najvišjo kakovost.Brez dodatkov.

3、3. Pogosto uporablja bio-eterično olje: se lahko široko uporablja v aromaterapija, masaža telesa z oljem za nego las, vaporizer, spa, osvežilcev zraka, oskrbe na domu in v pisarni sprostitev.

4、4. Uporaba metode: Obstaja veliko načinov za uporabo naravnih eteričnih olj, kot so neposredne sesanja, kadila, zaplinjevanja, za kopanje, masažo in mokro stiskanje.Ne glede na to, kaj si želite, vedno obstaja način za vas.

5、5. Eterično olje je odlično darilo za Božič, rojstni dan, obletnico, praznik, učitelj je dan, očetovski dan, materinski dan, itd.

Značilnosti:

1. Eterično olje, set vsebuje 6 individualno 10 ml steklenice, evkaliptusa, sivke, lemongrass, oranžna, mete, čajevca.

2. Naravno brez dodatkov: Čistost in terapevtske kvalitete.Vsa naravna eterična olja, ki so testirane, da bi zagotovili najvišjo kakovost.Brez dodatkov.

3. Pogosto uporablja bio-eterično olje: se lahko široko uporablja v aromaterapija, masaža telesa z oljem za nego las, vaporizer, spa, osvežilcev zraka, oskrbe na domu in v pisarni sprostitev.

4. Uporaba metode: Obstaja veliko načinov za uporabo naravnih eteričnih olj, kot so neposredne sesanja, kadila, zaplinjevanja, za kopanje, masažo in mokro stiskanje.Ne glede na to, kaj si želite, vedno obstaja način za vas.

5. Eterično olje je odlično darilo za Božič, rojstni dan, obletnico, praznik, učitelj je dan, očetovski dan, materinski dan, itd.

Specifikacija:

Ime: Aroma Eteričnega Olja Set

Vonj: sivka, meta, lemongrass, evkaliptus, sladka pomaranča, čajevca

Velikost: približno 173*95*30 mm/6.81*3.74*1.18 palčni

Seznam Vsebine:

6PCS*Aroma eteričnega Olja Set

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš Ladijskega address4. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!6. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Oznake: mabox olje, močno eterično olje sivke, aromaterapija razpršenega, olje tea tree, aroma razpršenega, aromat olje, bistvene set, nastavite čaj, aromatična olja gorilnika, ant olje

Postavka Vrsta Eterično olje
Država/Regija Proizvodnji Kitajska
Številka Modela vonj eteričnega olja
Sestavine evkaliptus/sivka/lemongrass/orange/meta/tea tree
Številka Potrdila 20200929
Eterično Olje Vrsta Čisto Eterično Olje
Blagovna Znamka Lanthome
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

6pcs Aroma eteričnega Olja Nastavite Čisto Naravno Aromaterapijo Bistvo Masažno Olje Eterično Olje Set Telo Masažo se Sprostite Vonj Olja

6pcs Aroma eteričnega Olja Nastavite Čisto Naravno Aromaterapijo Bistvo Masažno Olje Eterično Olje Set Telo Masažo se Sprostite Vonj Olja

Bullet Točk: 1、1. Eterično olje, set vsebuje 6 individualno 10 ml steklenice, evkaliptusa, sivke, lemongrass, oranžna, mete, čajevca. 2、2. Naravno brez dodatkov: Čistost in terapevtske kvalitete.Vsa naravna eterična olja, ki so testirane, da bi zagotovili najvišjo kakovost.Brez dodatkov. 3、3. Pogosto uporablja

Podobni izdelki