5X 11X Ročno Zložljiva Lučka Loupe Lupo Branje Prenosni Osvetljeni Povečevalno Steklo z 8 LED Luči za Časopis

Novo

€8.44

/ €10.82

Na zalogi

Značilnosti:

OOTDTY

【2 V 1 Design】: ne gre le za ročno lupo, ampak tudi namizno stojalo lupo.Lahko se uporablja kot namizno lupo s potegom svoje stališče in ga postavite na mizo.Prav tako se lahko zloži in se uporablja kot ročna lupa za široko paleto aplikacij.

【Super Svetla Dual-Stopenjski LED Nastavljiva Osvetlitev & Dual Polnjenje Metoda】: prihaja z 8 močnih LED luči, ki zagotavljajo dveh načinih prilagajanja, ki lahko pomaga, da boste svetlo in jasno vidno polje v temnem okolju.Potrebuje 3 AAA baterije (niso vključene) in se lahko zaračuna prek svoje kabel USB.

【Visoko Kakovost Objektiva】: objektiv je površinsko kaljenih, da bi objektiva, bolj odporne na obrabo.Visoko kakovost akril drop-dokazilo objektiv zagotavlja odlično 5x (velik objektiv) in 10x (majhen objektiv) povečava brez madeže in nejasne na sliko.

【Opazovanje Kota Brezplačno Prilagoditev】: premično skupni zagotavlja, da je nosilec je mogoče zložiti v večje kota.Notranja struktura skupnega sprejme elastična samozapiralni dolžina zobno površino, in lomom svetlobe, kot je velika in skupno kota lahko bilo bolje, fiksne brez pogoste uporabe pritrdilni vijaki med izdelek prilagoditev.

【Široko Paleto Aplikacij, Ne Samo Prebrati! 】: Velika objektiv je zelo primeren za branje in branje časopisov za starejše, in visoko povečavo objektiv, zaradi česar je bolj primeren za elektronske, popravila, nakit, starine, žig presoje, ročno izdelan in tako naprej.



Specifikacije:

Tip: Ročno Lupo

Uporaba scenarijev: branje, elektronika popravila, identifikacija, itd.

Model: FS75RC

Povečava: 5X, 11X

Efektivna premer: 75 mm, 19 mm

Velikost: 193*90*26 mm

Barva: Bela

Material: ABS okvir, akrilna leča

Količina:1 Komplet

Opomba:

1.Prehod: 1 cm=10 mm=0.39 palčni

2.Prosimo, dovolite 0-3cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

3.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

Paket vključuje: (trgovina na drobno Brez embalaže)

1X Lupo

1X Podatkovni kabel

1X Priročnika

Oznake: lučka 5x povečevalno, plastični branje lupo, v tujini 5x povečevalno osvetljena, lučka lučka povečevalno, lupo kartico 5x, adesso led magnifier lučka, lupo mobilne 5x, strokovno povečevalnim svetilke, osvetljevalec luxo led magnifier lučka, led lučka povečevalno

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka OOTDTY
Certificiranje CE
Material Drugo

Napiši mnenje

5X 11X Ročno Zložljiva Lučka Loupe Lupo Branje Prenosni Osvetljeni Povečevalno Steklo z 8 LED Luči za Časopis

5X 11X Ročno Zložljiva Lučka Loupe Lupo Branje Prenosni Osvetljeni Povečevalno Steklo z 8 LED Luči za Časopis

Značilnosti: OOTDTY 【2 V 1 Design】: ne gre le za ročno lupo, ampak tudi namizno stojalo lupo.Lahko se uporablja kot namizno lupo s potegom svoje stališče in ga postavite na mizo.Prav tako se lahko zloži in se uporablja kot ročna lupa za široko paleto aplikacij. 【Super Svetla Dual-Stopenjski LED Nastavljiva Osvetlitev

Podobni izdelki