Elastični Kavč Kritje za dnevno Sobo Spandex Fotelj Kritje Čarobno Natisnjeni Cvet Kavču Pokrov Velikost L potrebujete 2 kompleta 1/2/3/4 Sedeži

Novo

€8.72

/ €13.63

Na zalogi

Opis:

*Paket vključuje: 1pc kavč pokrov (ne vključuje pillowcases)

*Material:95% Poliester+5% Spandex

Vodnik Velikost:

1-sedežnica kavč zajema: dolžina kavč moralo biti v 90 do 140 cm/ 35 do 55 Cm.

2-sedežnica/ loveseat zajema: dolžina kavč moralo biti v 145 do 185 cm/ 57 72 Cm.

3-sedežna kavč zajema: dolžina kavč moralo biti v 190 230 cm/ 75 do 90 Cm.

4-sedežnica kavč zajema: dolžina kavč moralo biti v 235 300 cm/ 92 do 118 Cm.

-Prosim izmerite svoj kavč vključujejo nasloni za roke, nato pa izberite velikost.Če ne ukrepa vključujejo nasloni za roke, kavč, pokrov bo manjše kot vaš kavč.

-Če imate težave z izbiro velikosti, prosimo, obrnite na nas.Mi bo pomagal.

Značilnosti:

- Elastične tkanine za enostavno uporabo.

- Vseh krogih brez vogalov zavit, ni enostavno, da gubam;

- Elastični trak na dnu, ni enostavno, da premik.

- Obleke za večino vrst kavč, kot so tkanine, kavč, ali usnjeni kavč z vrzel.

ZAŠČITO : Na slipcover in ščiti vaše pohištvo iz madeže, madeže, obrabe, da bi preprečili pridobivanje uničil.To je super za domove z hišne ljubljenčke, ali za vsakogar, ki iščejo ekonomično rešitev za pohištvo varstvo, in smreka vaši dnevni sobi in očarati svoje goste s porabo manj denarja.

ENOSTAVNO NEGO: Enostavno vzpostaviti in pick up; pralni stroj, hladno vodo, ni belilo, bobnasti suho nizko, ne likanje.

Padec Ladijskega Prometa

Sprejemamo naročila za Padec Ladijskega prometa.Tam bo se NE dajo nobenih računov, kode QR, promocije ali naše blagovne znamke logotip v pošiljk.Bomo ladja čim prej za vas.

O Ladijski

Ko plačate naročilo, vam bomo poslali vam naročilo v 8-48 ur (razen med Kitajsko Novo Leto, počitnice).Prodajalec Priporočljivo Logistika: China Post Registriranih Air Mail, www.meridian-sun.si Standardne Dostave, www.meridian-sun.si Shrani Dostave, ePacket ,Posebno Linijo-YW ali drugih boljšo logistiko.Ker so hitrejši in sledljiv.Sledi spletni strani: www.17track.net.

O Po-Prodaje

Ko prejmete izdelka in ugotovite, da je izdelek, ki ima težave s kakovostjo, prosimo, obrnite na nas v času, vam bomo poslati ali vračilo kupnine.Da bi rešili problem bolje, prosimo ne odpirajte spora.

O Povratne Informacije

Prosimo, vzemite si nekaj minut, da pustite pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami, Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitvami.Vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.Hvala!Prosimo, bodite pošteni in podrobno po vaši oceni kot pregledi pomoč druge kupce, da kupujejo, naj drugi kupci vedo o svojih izkušnjah s prodajalcem in pomoč www.meridian-sun.si varen kraj za nakup in prodajo.

Stik Z Nami

Če imate kakršna koli vprašanja o vašem naročilu, prosimo, obrnite na nas za pošiljanje sporočila s www.meridian-sun.si.Bomo ponudi rešitev.

Oznake: pokrov kavč stretch, kritje za fotelj in kavč, pokrov kavč, jacquardske kavč slipcover, fotelj kritje kavč, pokrovček nastavite kavč, pokrov na potni list, fotelj zajema l, pokrov kavču l oblike, starinsko kavču

Številka Modela SFT007
Vzorec Tipa Kariran
Slog Jacquard
Proizvodnja Kombinacija Kit
vzorec TISKANE
Velikost Four Size
Material Poliester / Bombaž
Blagovna Znamka airldianer
Uporablja Kavč Področna Kavč

Napiši mnenje

Elastični Kavč Kritje za dnevno Sobo Spandex Fotelj Kritje Čarobno Natisnjeni Cvet Kavču Pokrov Velikost L potrebujete 2 kompleta 1/2/3/4 Sedeži

Elastični Kavč Kritje za dnevno Sobo Spandex Fotelj Kritje Čarobno Natisnjeni Cvet Kavču Pokrov Velikost L potrebujete 2 kompleta 1/2/3/4 Sedeži

Opis: *Paket vključuje: 1pc kavč pokrov (ne vključuje pillowcases) *Material:95% Poliester+5% Spandex Vodnik Velikost: 1-sedežnica kavč zajema: dolžina kavč moralo biti v 90 do 140 cm/ 35 do 55 Cm. 2-sedežnica/ loveseat zajema: dolžina kavč moralo biti v 145 do 185 cm/ 57 72 Cm. 3-sedežna

Podobni izdelki