2L Mačka Razpršilnik Vode Super Tiho LED Samodejno Zanke Filter za Hišne živali Pitne Vodnjak Mačka Napajalni Pijačo Filter USB Pogon

Novo

€9.00

/ €16.67

Na zalogi

Bullet Točk:

1、Živijo Pomlad Waterer: Thepet Drinkingfountain, da imitates tok a pipa čare živali, in spodbuja hišne ljubljenčke, da pijete več vode, ne da bi se bali.

2、igh-učinkovitost Filtriranja Sistem: več čistilnih sistemov za lahko čiščenje in mehčanje vode, medtem ko je filtriranje lase, usedlin in nečistoč, da dobimo več kisika in svežine.

3、Led Lučka: Z modro svetlobo in pomanjkanje vodnih virov, ko razpršilnik vode primanjkuje vode, se bo samodejno prekinil moči, da opomni lastnik dodajanje vode v času, da se zagotovi varnost.Z modro svetlobo, mačke in psi, ki lahko pijejo vodo, varno na noč, bodite pozorni pri izbiri pravega sloga.

4、Enostaven za Čiščenje: mačka vodnjak je izdelan iz visoko kakovostne ABS in PP, ki je enostavno razstaviti in očistiti.Pregledno polje vam omogoča, da opazujete polnjenje znesek v vsakem trenutku.

5、uper Tiho Delo: Ni treba skrbeti moteče vas in vašega ljubljenčka počitka.

Značilnosti:

1. Živijo Pomlad Waterer: Thepet Drinkingfountain, da imitates tok a pipa čare živali, in spodbuja hišne ljubljenčke, da pijete več vode, ne da bi se bali.

2. Visoko učinkoviti Filtrirni Sistem: več čistilnih sistemov za lahko čiščenje in mehčanje vode, medtem ko je filtriranje lase, usedlin in nečistoč, da dobimo več kisika in svežine.

3. Led Lučka: Z modro svetlobo in pomanjkanje vodnih virov, ko razpršilnik vode primanjkuje vode, se bo samodejno prekinil moči, da opomni lastnik dodajanje vode v času, da se zagotovi varnost.Z modro svetlobo, mačke in psi, ki lahko pijejo vodo, varno na noč, bodite pozorni pri izbiri pravega sloga.

4. Enostavno Čiščenje: mačka vodnjak je izdelan iz visoko kakovostne ABS in PP, ki je enostavno razstaviti in očistiti.Pregledno polje vam omogoča, da opazujete polnjenje znesek v vsakem trenutku.

5. Super Silent Delo: Ni treba skrbeti moteče vas in vašega ljubljenčka počitka.

Specifikacije:

Ime: Labod Vratu Hišnih Mačk Pitne Vodnjak

Barva: transparentno in bela

Slog: modeli brez luči, modeli z lučmi, modeli z vodo in izpadu električne energije

Material: ABS, PP in filter bombaž

Velikost: približno 20*20*24 cm/7.87*7.87*9.45 palčni

Pakiranje: okoli 22*22*13cm/8.66*8.66*5.12 palčni

Teža: približno 0.45 kg

Zmogljivost: 2L

Polnjenje: USB (universal)

Funkcija: model s luč-Luč: LED modra svetloba

Pomanjkanje vodnih virov in power-off modeli: ko razpršilnik vode primanjkuje vode, se bo samodejno vklop / izklop

Primeren za: mačke in psi

Seznam Vsebine:

1*Razpršilnik Vode

1*USB Vodna Črpalka

1*Filter Bombaž

Oznake: mačka vodnjak z vodo, skledo mačka, mačka fontain diy, gato, mačka vodnjak, led mačka vodnjak, lepim, velikih pet vodnjak, automat mačka podajalnik, mačka vodnjak razpršilnik

Je Pametno Napravo No
Min Izhod 200 g
Vir Napajanja Drugo
Max Izhodna Drugo
Z Razpršilnik Vode Da,
Material Drugo
Nastavitev Časa Da,
LCD Zaslon Da,
Tip Vtiča EU
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

2L Mačka Razpršilnik Vode Super Tiho LED Samodejno Zanke Filter za Hišne živali Pitne Vodnjak Mačka Napajalni Pijačo Filter USB Pogon

2L Mačka Razpršilnik Vode Super Tiho LED Samodejno Zanke Filter za Hišne živali Pitne Vodnjak Mačka Napajalni Pijačo Filter USB Pogon

Bullet Točk: 1、Živijo Pomlad Waterer: Thepet Drinkingfountain, da imitates tok a pipa čare živali, in spodbuja hišne ljubljenčke, da pijete več vode, ne da bi se bali. 2、igh-učinkovitost Filtriranja Sistem: več čistilnih sistemov za lahko čiščenje in mehčanje vode, medtem ko je filtriranje lase, usedlin in nečistoč,

Podobni izdelki