Akustična kitara/electroacoustic SAGUARO neverjetno zvok kot nalašč-MINI JUMBO vključujejo pre-mat/Zelena

Novo

€130.99

Na zalogi

Saguaro ES

:

Model: Saguaro Fra Mini Jumbo

SKLIC: Saguaro ES Mini Jumbo

Zaključek: Z Roko Obrisal Zelena

BARVA: rdeča

STRUN: 010

Lestvica: in 101 cm (40 & Prime;)

Telo širina: za 9,8 cm

POKROV: Lipa

OBROČE: Lipa

OZADJE: Lipa

FINGERBOARD: Palisander

PICKGUARD: Št.

MOST: Palisander

ELECTRONICA: nazaj E2T z Sprejemnik

TUNERJI: Chrome

VLOŽKI: Wh pike

Država Porekla: Kitajska Soundsation

To je blagovna znamka srednjega dosega, glasbila, ki je del družbe portfelj blagovnih italijanski Frenexport, družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1977 v Recanati (Osrednja Italija).

Od leta 2005 in z večino proizvodnji med Kitajska in Italija, blagovna znamka je bila konsolidacija kot referenca za mid-range/osnovne proizvode, kot so akustične kitare, električne in bas kitare.Imajo tudi linije tolkala, zvok, avdio in strokovni razsvetljave.

Soundsation kitare in bas opravi naslednje tri osnovna pravila: da jih enostavno igrati, jim zadnjem v času in bo za vse žepe.Igralnost

Od leta 2005 je ekipa inženirjev je bilo delo z blagovno znamko, ki olajša učenje proces guitarists in glasbeniki.Ozko stebri, ergonomske oblike in fantastično konča pomoč kitarist hitro utrditi svoje znanje.

Zato, prve linije blagovne znamke so še posebej priporočljiva za šole in študenti.Poleg tega so majhne vidike, kot so višina strune, most in zanesljivost njene komponente, ki so zelo zanimive za pridobitev instrument za del začetnik.Trajnost in vrednost za denar.

Z kakovosti gozdov in skrbno proces gradnje, so neverjetni kakovosti-cenovna razmerja v svojo tržno nišo.Kitare in bas Soundsation imajo dodane vrednosti v oblikovanju, zagotovo italijanski vpliv matičnega podjetja.Zanesljivo, nimajo težav na post-prodaje ravni in imajo zelo tesen maloprodajne cene.

Oznake: 4 strunski bas pickup, bas electr, vintage les paul po meri, clapton kitaro, suhr kitara pregled, imetnik kitara acustic, čevelj vode, traste jumbo kitaro, ročaj 335 kitaro, electr kitaro

Blagovna Znamka SOUNDSATION
Primerna za Unisex

Napiši mnenje

Akustična kitara/electroacoustic SAGUARO neverjetno zvok kot nalašč-MINI JUMBO vključujejo pre-mat/Zelena

Akustična kitara/electroacoustic SAGUARO neverjetno zvok kot nalašč-MINI JUMBO vključujejo pre-mat/Zelena

Saguaro ES : Model: Saguaro Fra Mini Jumbo SKLIC: Saguaro ES Mini Jumbo Zaključek: Z Roko Obrisal Zelena BARVA: rdeča STRUN: 010 Lestvica: in 101 cm (40 & Prime;) Telo širina: za 9,8 cm POKROV: Lipa OBROČE: Lipa OZADJE: Lipa FINGERBOARD: Palisander PICKGUARD:

Podobni izdelki