Brezžične Slušalke Bluetooth 5.0 Šport Glavo Slušalke Stereo Slušalke Spanja Igralec za Vožnjo Telovadnici Slušalka

Novo

€3.50

/ €5.93

Na zalogi

$USD 0.76

$USD 0.42

$USD 0.86

$USD 0,5

$USD 4.2

$USD 2.12

$USD 8.72

$USD 0.00

Opisi: 1. Najnovejše Bluetooth V5.0: Z Bluetooth V5.0, to glasbo glavo bo preprosto sinhronizirajo z mobilnimi telefoni, tablet in drugih naprav, ki omogočajo Bluetooth v nekaj sekundah.To je prenos razdalji 10M/66ft.

2. Šport Glavo in Spanja Slušalke: športni glavo vam omogoča, da poslušate glasbo brez nošenje druge slušalke, ko ste tek, joga, igranje iger, izvajanje, itd.Vgrajen zvočnik in mikrofon ne bo vam miss vse klice, medtem ko pleteni material ščiti pred lase in znoj, kar je udobno za spanje.

3. Dolgoročno Uživanje Glasbe: USB polnilne baterije lahko zagotovi 8 ur pogovorov, 48 ur čas pripravljenosti in 8 ur čas predvajanja glasbe (največ zvoka), kar vam prinaša trajno uživanje glasbe.

4. Odstranljive in Pralne: Obstaja majhna odprtina med dvema zvočniki in Bluetooth modul, ki se lahko preprosto vzamete ven in čistiti za naslednjo uporabo.

5. Udobno Spanje Glavo: športni trak je narejen iz mehkega materiala in je elastičnost.Obsegom glavo je 17.72 cm.To je skupna velikost za večino ljudi.To ne bo slip off med vadbo.Dobro je tudi, darilo za vašo družino, prijatelje in ljubitelje.

Specifikacije:

Barva: črna, temno siva, sivo-bela

Material: pletene tkanine

Bluetooth različice: V5.0 + EDR

Čas polnjenja: 2 URI

Igralni čas: 7-8H

Čas pogovora: 8H

Čas pripravljenosti: 48H

Zmogljivost baterije: 180mAh

Prenos na daljavo: 10m

Velikost: o 22x6.5 cm/8.66*2.56 v

Neto teža: približno 70 gramov

Seznam Vsebine:

1 x Bluetooth Glavo

1 x USB Kabel

1 x Uporabniški Priročnik

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje. 3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo. 5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone. 6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo. 1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo. 2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Oznake: dre, edal glavo spanja slušalke, w830, bluetooth headphon, headphon brezžični, slušalke, mobilni telefon, telovadnice, slušalke telovadnici mi, earphon, headphon, akustični spanja slušalke

Dolžino Vrstice 1,0 m
Bluetooth Različice 5.0
Brezžično Da,
Vokalizmu Načelo Elektrostatični
Priključki NOBEN
Skupna Harmonična Popačenja 1.0%
Gonilnik Za Premer 0.0 mm
Funkcija Šport
Tip Vtiča NOBEN
Sporočilo Brezžično omrežje
Občutljivost 1.0 dB
Brezžična Vrsta Bluetooth
Nadzor Gumb Da,
Slog Izhod za slušalke
Odpornost 1.0 Ω
Package Seznama Napajalni Kabel
Nadzor Glasnosti Da,
Blagovna Znamka Rondaful
Z Mikrofonom Da,
Max Izhodna 0.001 mW
Način Polnjenja Kabel
Aktivno Odstranjevanje-Preklic Da,

Napiši mnenje

Brezžične Slušalke Bluetooth 5.0 Šport Glavo Slušalke Stereo Slušalke Spanja Igralec za Vožnjo Telovadnici Slušalka

Brezžične Slušalke Bluetooth 5.0 Šport Glavo Slušalke Stereo Slušalke Spanja Igralec za Vožnjo Telovadnici Slušalka

$USD 0.76 $USD 0.42 $USD 0.86 $USD 0,5 $USD 4.2 $USD 2.12 $USD 8.72 $USD 0.00 Opisi: 1. Najnovejše Bluetooth V5.0: Z Bluetooth V5.0, to glasbo glavo bo preprosto sinhronizirajo z mobilnimi telefoni, tablet in drugih naprav, ki omogočajo Bluetooth v nekaj sekundah.To je prenos razdalji

Podobni izdelki