USB-C Tip-C Slim Nasvet Napajalni Kabel deluje s Lenovo 65W Slim nasvet prenosniki

Novo

€6.03

/ €6.85

Na zalogi

Opis Izdelka

Funkcija:

Zasnovan za polnjenje vaše naprave Lenovo Thinkpad Joga z USB C PD polnilnik. (★OPOMBA: Polni hitrosti se lahko razlikujejo glede na napravo in polnilnik, priporočamo, da uporabite USB-C PD Polnilnik) Polnjenje napajalna Moč: 90W ali višje.Kvadratni Vtič USB-C-kabel, ki je kot nalašč za polnjenje vaše naprave z močjo banke ali USB C polnilnik.Rekli adijo kupiti dodaten adapter (★Samo za Polnjenje, ne Sinhronizacijo podatkov.) Vzdržljiv prenosnik priključek za USB C Kabel z obrnljivim USB-C priključek. 1.5 metra je dovolj dolg za priključitev naprave, medtem ko ste še vedno polnjenje v svojo spalnico, pisarno, ali kjerkoli želite.

Specifikacije:

Barva: Črna

Dolžina: 1.5 meter

Uporablja modele: Za Lenovo G400 G500 G505 G405 ThinkPad X1 Carbon Yoga 13,itd.

Nasveti: Na moč za USB Tip C za izmenični Tok bi morala biti enaka ali višja od proizvodnje konec.To je zelo pomembno.Prosim, vas prosimo, da stik s službo, če kakršno koli pomoč v stiski.

Package Seznam:

1 x Kabel za Polnjenje za Lenovo Thinkpad

Specifikacija:

Dolžina kabla:približno 1,5 metrov

Vhodni Vmesnik:TIP-C moški

Izhodni Vmesnik:kvadratni moški vmesnik za Thinkpad

Izhodni Vmesnik Velikost:11x4.5 mm

Vhodne Naprave:PD vir napajanja

Izhodna Napetost:20V

Izhodna Moč:90W

Barva:Črna

Material:Baker Dirigent,PD indukcijske čip

Primeren za:Lenovo Thinkpad

Pakirano:Vrečko

Za nakup: Ta izdelek je treba uporabljati s polnilniki, ki podpirajo PD protokola.Če se uporablja z rednim polnilnike, digitalni produkti, se bo poškodoval.Priporočljivo je tudi, da je vaš PD polnilnik moč doseči 65W.Če vaše PD polnilnik, ki je nižja od 65W, ta izdelek ne bo mogel moči nekaj high-power digitalnih izdelkov.Ta izdelek je bil zasnovan za Apple PD polnilnik na začetku razvoja, vendar ga je podprla večina polnilniki, ki jih je na trgu.Tako daleč, nekatere stranke so se odzvali, da je ta izdelek ni združljiv z Zimi PD polnilnik in Xiaomi PD polnilnik.

Pakirano vključujejo:

1 x napajanje pretvornik kabel

Oznake: lenovo kvadrat, boben 3 usb, lenovo yoga 300 11ibr, thunderbolt usb, usb vga c, adapter lenovo tip c, lenovo moč nasvet, thinkpad x240, priključek lenovo, lenovo usb c

Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela USB Tip C NA Kvadrat Plug Za Lenovo
Blagovna Znamka VOSORON

Napiši mnenje

USB-C Tip-C Slim Nasvet Napajalni Kabel deluje s Lenovo 65W Slim nasvet prenosniki

USB-C Tip-C Slim Nasvet Napajalni Kabel deluje s Lenovo 65W Slim nasvet prenosniki

Opis Izdelka Funkcija: Zasnovan za polnjenje vaše naprave Lenovo Thinkpad Joga z USB C PD polnilnik. (★OPOMBA: Polni hitrosti se lahko razlikujejo glede na napravo in polnilnik, priporočamo, da uporabite USB-C PD Polnilnik) Polnjenje napajalna Moč: 90W ali višje.Kvadratni Vtič USB-C-kabel, ki je kot nalašč za polnjenje vaše

Podobni izdelki