JoJo ' s Bizarre Adventure KILLER QUEEN Kira Yoshikage Cosplay Svile Kravato Kravatni 5 cm

Novo

€7.13

/ €8.91

Na zalogi

RM922696418800302

Pogoj: Nova z oznako

Material: 100% Svila ali poliester

Dolžina: 146cm

Širina: 5 cm

Paket Vključuje:1 x Kravato

Vljudno Prosim Opazil:

1. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikuje od sliko,prosimo za razumevanje in poskrbite, da vas ne moti, preden boste ponudbo.

2. Paket morda malo poškodovan med mednarodnega ladijskega prometa, prosimo za razumevanje, preden boste ponudbo.Hvala!

Plačilo

Transakcija ne vključuje morebitne Uvozne dajatve/DDV/Cenika Pristojbin.To je edini odgovoren kupec.Za več informacij o davčni stopnji, prosimo, da to preverite pri lokalnih meri pred nakupe.

Dostava

Po plačilu potrditev, element, ki bodo dobavljeni v roku 3 delovnih dni po kitajskem post s številko za sledenje(ne štetja počitnice ali vikendi).

7-25 delovnih dni, Združeno Kraljestvo, Združene države amerike;

15-50 delovnih dneh drugih državah;

V hitrem dostava (DHL ali EMS) je na voljo, prosimo, da nas kontaktirate, če potrebujete.

Prosimo, upoštevajte čas dostave je približek in se lahko razlikuje glede na oddaljenost od Kitajske, kot tudi carinski predpisi,itd.

Cenijo se vam za vaše potrpljenje in razumevanje.

Vrnitev

Prosimo, preberite postavka opis in preverite slike premislite, preden ponudbe.Prav tako pazite, da zaslona nastavitve se lahko razlikujejo od računalnika do računalnika in izkrivljajo dejansko barve.Prosimo, preberite pogoje temeljito pred dajanjem ponudb.

Vračilo je na voljo samo, če je ta postavka je v okvari po prejemu, ali je napaka v postavka opis povzroča postavka ne vgradnjo svoje potrebe.V takih primerih,prodajalec plača vse nastale stroške prevozov, če sploh.

Vrne se tudi sprejemljivo, če kupec kupili ta po pomoti, in postavka, ki je še v dobrem stanju, za preprodaja.Kupec je odgovoren za vse nastale stroške pomorskega prometa.

Povratne informacije

Vaše povratne informacije so ključnega pomena za naš eBay poslovanja in je ključnega pomena za naš uspeh, Prosim, ne pozabite, da nas s Petimi Zvezdicami na Podrobne Ocene prodajalcev.Hvala!

Če niste popolnoma zadovoljni z kupili, se obrnite na nas, preden boste wouldleave nevtralne ali negativne povratne informacije, si prizadevamo, da bi vam s petimi zvezdicami storitve

Stik Z Nami

Če imate kakršne koli težave, vas prosimo, e-mail nam takoj.Trudimo se, da odgovori na vsa e-pošto, kakor hitro, kot je mogoče.

Oznake: božič zadrgo kravato, moški svilena kravata, jojo killer queen, metulj kravato, čipke zadrgo kravato, kira yoshikage, 5 cm kravato, kira kravato, neckti, za moške kravate,

Spol MOŠKI
Postavka Vrsta Vezi
Slog Moda
Material SVILA
Vzorec Tipa Tiskanje
Ime Oddelka Za odrasle
Vezi Tip Vratu Kravato
Številka Modela 146cm*5 cm
Poreklo CN(Izvora)
Velikost One Size

Napiši mnenje

JoJo ' s Bizarre Adventure KILLER QUEEN Kira Yoshikage Cosplay Svile Kravato Kravatni 5 cm

JoJo ' s Bizarre Adventure KILLER QUEEN Kira Yoshikage Cosplay Svile Kravato Kravatni 5 cm

RM922696418800302 Pogoj: Nova z oznako Material: 100% Svila ali poliester Dolžina: 146cm Širina: 5 cm Paket Vključuje:1 x Kravato Vljudno Prosim Opazil: 1. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikuje od sliko,prosimo za razumevanje in poskrbite, da vas ne

Podobni izdelki