Kampiranje WoodStove Preživetje Zložljive Prenosni Štedilnik, Izdelana Iz Lahkih Iz Nerjavečega Jekla Enostaven Za Gorivo Z Vejic Listi Strjenih

Novo

€15.48

/ €22.45

Na zalogi

COLLAPSABLE PRENOSNE: visoko gostoto peč je ultra-lahkih na 0.06 kilogramov, in kot nalašč za vse na prostem, izleti in avanture.Svoje telo lahko v celoti razstaviti in priročno trgovin v priloženi očesa vreče, za elegantno in enostavno prevoz.Naredili smo 3 zložljive roko imetniki močnejši, tako da jo lahko držite težka pot, in tako, da je tudi zelo trpežne na vročino.

ERGONOMSKA OBLIKA VSESTRANSKOST: Zasnovan izključno za vaše udobje in učinkovitost, vse namene, štedilnik vzdržijo ekstremne temperature, ki jih proizvaja različne vire goriva: les, alkohol, šota, listje, vejice in premog.To je opremljen z vrezano anti-skid radianih, ki varno podlago vaše kuhanje enoto.Prenosni večnamenski peč se lahko uporablja za paleto aktivnosti na prostem, in naredi odličen dodatek za vaš tabor kuhinjski pribor.

VSE TERENE WINDPROOF: zunanji zdrava pamet kuhalnik je zasnovan za maksimalno združljivost z vseh vremenskih pogojih in terenih.Telo je zgrajena za varno graditi in gostovanje vaše ogenj, in daje dosledno ogenj vir, tudi v vetru in slabem pogoji.SONARAVNA: Kot naravno gorivo je primarni gorljivih vir, vse, kar je zadaj levo od kuhalnik je preprosto enkratno uporabo bliskavice.Ne proizvaja škodljivih toksinov ali kemičnih ostankov, da onesnažujejo zemljo.

VSE NAMEN DRVA TABORJENJE ŠTEDILNIK!Združljiv z dodatno ponudbo lahko dostopne, gorljivih materialov, ki proizvajajo brez strupenih emisij (vejice, les, listje in šote) in več.UDOBJE: Pripravite vaš najljubši zdrave obroke stran od udobja vašega doma.TRAJNO: za trdno, odporno na praske, iz nerjavnega jekla telo namenjeni izključno za krepak na prostem.

ENOSTAVNO ČIŠČENJE: Ta peč je zelo enostaven za čiščenje po uporabi za kuhanje hrane.Zaradi načina, na katerega je bila zasnovana.To je izmenljivem pladenj, kjer si lahko samo izpis iz pepela, in čisto upafter sami.

Smo tudi širok prostor v sredini roko držalo, tako da vam ni treba odstraniti Pot, če boste dodali nekaj virov goriva.

Programi vključujejo: Planinarjenje, Ribolov, Nazaj državi, Parki, Pohodništvo in naredi super kamp kuhinjski pripomoček.

TABOR KUHINJSKI PRIBOR: odličen dodatek za vaše obstoječe tabor kuhinja, kuhanje blaga.

VREMENSKO: Združljiv z neprijaznih vremenskih pogojih in zagotavlja vrhovni funkcionalnost.

TOPLOTE GORENJA: neprimerljivo zmogljivost prenašati ekstremne temperature se proizvaja z različnih kurivo virov.

ENOSTAVEN ZA UPORABO: Zagotavlja poenostavljeno uporabniško prijazen in brez težav na prostem kuhanje izkušenj za vsakogar.

Korak 1

Odstrani pot imetnika in alkohola ploščo (če boste uporabili vejice, listi ali papirja)

Korak 2

Zbrali vejice, posušeni listi, odpadni papir ali žerjavici in ga dal v notranjosti.

Korak 3

Svetlobo z svetlejše ali tekmo in počakajte, da se ogenj, da vzhaja.

Korak 4

Dal na Pot in se obdržati na sešteva virov goriva, da je ogenj na.

Specifikacije

ODLIČEN PRIPOMOČEK: Ta torba je zelo velika torba.tako, da bi si lahko za shranjevanje dodatnih predmetih, ki so v njem.

Pikniki Na Prostem Proslave, Planinarjenje, Pohodništvo Kamp Kuhinja Pripomoček Ribolov

barva: Srebrna

Material: nerjaveče jeklo

velikost: 13.5*20 cm

Vsebina Paketa:

1*Večnamensko prenosni štedilnik kit

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Nas

Nudimo dober izdelek, z najboljšo ceno,zagotavljamo podporo Debelo/Drop Shipping Order

1. Za Padec Ladijskega prometa naročilo, prosimo pripombo"dropshipping, da" bomo, da ima prednost.

2. Za Veleprodajno/Padec Dostava za naročila, če imate kakršnekoli ideje o ceni ali paket,kontaktirajte nas vnaprej,vam bomo najboljšo storitev za izpolnitev vaše zahteve.

O Plačilu

Če izpolnjujete vse težave pri sprejemanju plačilom, prosimo, kontaktirajte www.meridian-sun.si v Servisni Center za Stranke prosimo za pomoč:

O pošiljk

1.Bomo poslali naročila ASAP v roku 2-5 dni(razen vikendi in nacionalni prazniki) ko je vaše plačilo je običajno konča.

2.Prosimo, vpišite vaš celoten naslov za dostavo s pravilno telefonsko številko in poštno številko, še posebej Rusija in Belorusija kupci, prosimo, potrdite vaše polno ime.

3.Prosimo, upoštevajte, da ne bomo odgovorni za carine.Prosimo vas, carinjenje sami.

4.Nudimo tako post dostava in express shippings.Za večino držav, post dostava traja približno 25-35 delovnih dni, in več, za nekatere države, kot so Brazilija, Peru.

Express dostava vključila DHL, EMS, www.meridian-sun.si Premium Dostava in Posebne Linije, kot Aramex.To traja približno 7 dni.(To bo zamude, če je vaša država izpolnjujejo nekatere težave,Delavec stavke,vreme problem in tako naprej.)

O poprodajnih Storitev

Smo zanesljiv prodajalec in imamo strokovno poprodajne storitve za vse naše navade.Če obstaja kakršno koli vprašanje o da,prosimo, obrnite na nas vnaprej ,mi bo vedno tukaj, dokler ne boste dobili vesel odgovora.

Oznake: stene štedilnik na drva, gasolin štedilnik, alocs pan, vejice štedilnik, pogon zraka, štedilnik, kamen, les, štedilnik, alkohol gorilnika, polje lesa štedilnik kampiranje, olla kampiranje plina

Kos Število Veter Deflektor Noben veter ščit
Goriva Brez Goriva
Način Uporabe priročnik
Število Uporabnikov >5
Za enkratno uporabo No
Uporaba Pogoj Normalno Prostem
Material Nerjaveče Jeklo
Vrsta stikalo za orodje
Certificiranje NOBEN
Model Zunanji Nastavek Za Plinski Štedilnik
Struktura Iz Enega Kosa
Poreklo CN(Izvora)
Uporablja Vrsta Začimbe Trdna Začimbe
Z Vžiga Napravo ali Ne NISO Vključeni

Napiši mnenje

Kampiranje WoodStove Preživetje Zložljive Prenosni Štedilnik, Izdelana Iz Lahkih Iz Nerjavečega Jekla Enostaven Za Gorivo Z Vejic Listi Strjenih

Kampiranje WoodStove Preživetje Zložljive Prenosni Štedilnik, Izdelana Iz Lahkih Iz Nerjavečega Jekla Enostaven Za Gorivo Z Vejic Listi Strjenih

COLLAPSABLE PRENOSNE: visoko gostoto peč je ultra-lahkih na 0.06 kilogramov, in kot nalašč za vse na prostem, izleti in avanture.Svoje telo lahko v celoti razstaviti in priročno trgovin v priloženi očesa vreče, za elegantno in enostavno prevoz.Naredili smo 3 zložljive roko imetniki močnejši, tako da jo lahko držite težka pot, in tako,

Podobni izdelki