UniLook 2MP 1080P Brezžična IP Kamera Bullet Domov/Zunanja Varnost dvosmerni Pogovor Micro SD spominsko Kartico IP66 Night Vision AZ-IPB4020WF

Novo

€46.25

Na zalogi

Prijazno Opomnik: Davčna&Dolžnost, nudimo brezplačno dostavo za večino držav , vendar jih ne zajemajo vseh davčnih & dolžnost.Kupci morajo plačati davek & dolžnost, ko je napolnjena do kupca, ki se carini.

Obvestilo za Evropske Kupce, da je naša prodaja-cene ne vključujejo DDV-ja!Če želite popolnoma brez davka, se prepričajte, da nas kontaktirate pred oddaji naročila!Hvala!Vljudno Opozarja, da ruski prijatelji, ki ne pozabite, da dodate Osebno Davčno številko ali Potni list Informacije na vašem Računu, če si upamo, da uporabite Express (kot www.meridian-sun.si Premium Ladijski promet).Daljinsko Takse, Če vaš naslov, ki je definiran kot oddaljena območja, če so dobavljeni z Mednarodno Express, boste morali plačati dodatne 40$ remote, ladijski promet pristojbina.Ali lahko nam drug naslov, ki je ne remot.Hvala za vaše sodelovanje!City & Zip Kodo, povečuje verjetnost za uspešno dostavo paketov, prosimo, izpolnite pravo mesto ime in poštno številko pred oddaji naročila.

2MP Resolution1080P Sliko

Biti zaščitene dan & noč s Polno HD 1080p video slike s hrustljavo nočno gledanje do 65ft (20m) za 24/7 zaščito.Vgrajeni mikrofon & zvočnik vam two-way audio, in dodal, da dodatno plast dokazov.Sporazumevanje na daljavo, s telefonom, s pogovorom, nazaj na svoje otroke, trgovci in tudi vaši hišni ljubljenčki.

Povezovanje z WIFI, Oddaljeni Pogled Enostavno

Namestitev v nekaj minutah.Samo unbox to, moč, ki jo, jo povežite na vaš Wi-Fi & seznaniti z Yoosee app za trenutek varnostni sistem.Fotoaparat se napaja z električno vtičnico, medtem ko internetne povezave brezžično omrežje, ki omogoča večjo prilagodljivost montaže lokacijah.Za trdo-žično povezavo, fotoaparat tudi značilnosti Ethernet vrata.

Vgrajena Reža za Kartico SD,Max Podporo 128GB Shranjevanje

Vse posnetke, ki so shranjeni lokalno na mikro SD kartico (ni priložena) po vaši izbiri, do ogromen 128GB, kar pomeni, da ne potrebujejo DVR in lahko plug and play.

Podpira dvosmerni Audio,Vgrajen Zvočnik,H. 264 stiskanje

Ogled, snemanje, poslušanje & govori, da interakcijo.Govori nazaj za interakcijo z ljudmi ali hišne ljubljenčke doma.Če ste ujeti vsiljivec v zakonu, lahko jim povedal, da "ven".Avdio omogoča tudi prepoznavanje glasov in slišati off-zaslon zvoke.

Zaznavanje gibanja & Vremensko IP66 Namestitev na Prostem

Vremensko IP66, bi se lahko uporablja na prostem.Prejemanje opozoril na vašem telefonu:To vas bo preko mobilnega telefona ali pošiljanje posnetkov na email, ko je predlog zazna.Anpviz nudimo 1 Letno Garancijo.

Fotoaparat Poudarja:

.Najnovejše DSP Hi-Silicij V200 3518E čipov.

.Večjo Kakovost Senzor (SC2235 ).

.2 Mega Pixel 3.6 mm Visoke Kakovosti Objektiva.

.23 DB Zunanje Antene Wi-Fi.

.30pcs Hi-powered ceremic IR LED za boljši nočni imaging.

.Večplastnega PCB zagotavlja boljšo stabilnost in preprečuje oksidacijo,

.Ethernet ,WiFi ali AP dostopno Točko za povezavo modul

. Visoka Kakovost Kovinski IR-Cut filter za boljšo stabilnost in življenjska doba

. 3D zmanjšanje hrupa tehnologije

.Podpora Max 128GB Micro SD Kartico

. IP66 Nepremočljiva / Dustproof Standard

Opis:

Diskretno in kompaktna, Anpviz Wi-Fi Varnostne Kamere je idealna varnostna rešitev za dom in podjetja, ki potrebujejo ugodne in pametno notranji nadzor s sposobnost videti in slišati v živo in posnete posnetke, kjerkoli ste na svetu!

Plug.Predvajaj.Pojdi.To ne more biti lažje

Vklop fotoaparata) in sledite glasovnim pozivom iz fotoaparata zvočnik jo povezati z omrežjem Wi-Fi in namestiti brezplačen Yoosee app

Ogled, snemanje, poslušanje & talk za interakcijo

Govori nazaj za interakcijo z ljudmi ali hišne ljubljenčke doma.Če ste ujeti vsiljivec v zakonu, lahko jim povedal, da "ven".Avdio omogoča tudi prepoznavanje glasov in slišati off-zaslon zvoke.

Neverjetno svež nočni vid

Glej v temi do 65ft (20m) z bliskavico, ki je močan ir nočno vizijo.

Presegajo varnostne aplikacije

Zaradi svoje plug-and-play modela, lahko uporabite tudi kamera za različne druge namene, kot za varnost.

Zaznavanje gibanja email opozorila z video posnetki

Nastavite kamero tako, da e-poštni fotografije gibanja sproži dogodke ali nizke ločljivosti video posnetkov v določenem času dneva.Ustvari free dobrodošli račun in ga uporabljajo kot back-up off-site cloud storage.

Bogati spletni vmesnik, prek lokalnega omrežja

Dostop do kamere preko spletnega brskalnika na vašem računalniku.Prenesite posnetke, spremenite nastavitve in nadzor kamere pan in tilt gibanja.Preprosto vnesite fotoaparata lokalni IP naslov za vmesnik 85.

Dež?Sneg?Ni problema!

Robustno zunanjost je bila dodana na našo notranjo Lorex Varno WiFi Kamera vam omogoča, da ga uporabljate na prostem.To je zdaj popolnoma weatherproof in se lahko uporablja v vremenskih razmer vseh vrst.

APP Poudarja:

.Enostavno upravljanje z alarmom Push Obvestila.

. APP Roko & Deaktivirati funkcijo.

.Slike snap posnetkov ali snemanje video posnetkov za mobilne naprave.

Oznake: kartice tf, kamere cctv, mini zunanja kamera sd kartico, zunanji varno kartice sd kartico, 128gb micro sd, UniLook, hik vizija, združljiv hikvision, cctv z sd kartico, kamera ip

Audio Izhod 1CH RCA
Milijona slikovnih pik 2MP
Dimenzije (L x W x D)(mm) 187 * 70 * 70 mm
Podprte Mobilne Sisteme ios
TF Kartica NOBEN
Omrežni Vmesnik Wi-Fi/802.11/b/g
App Yoosee
Senzor Blagovne Znamke Sony
Blagovna Znamka UniLook
Napajanje(V) 12V
Povezovanje IP/Brezžično Omrežje
Poraba Energije(W) 5W
Shranjevanje 128G
Objektiv (mm) 3.6 mm
IR Razdalja(m) Do 25M
Tehnologija Infrardeči
Senzor CMOS
Podprti Operacijski Sistemi No
Poreklo CN(Izvora)
Stiskanje Video Format H. 264
Napajanje Normalno
Opozorilo Dejanje E-Fotografija
Številka Modela AZ-IPB4020WF-W-NAS
Posebne Funkcije Vodotesno / Vremensko
Zorni Kot 85°
Namestitev Strani
Vrsta Video Kamera
Stenski Nosilec Strani
barve Bela
Certificiranje CE
Minimalna Osvetljenost(Lux) dan
Visoke Ločljivosti 2.0 milijona slikovnih Pik
Slog Kamera Bullet

Napiši mnenje

UniLook 2MP 1080P Brezžična IP Kamera Bullet Domov/Zunanja Varnost dvosmerni Pogovor Micro SD spominsko Kartico IP66 Night Vision AZ-IPB4020WF

UniLook 2MP 1080P Brezžična IP Kamera Bullet Domov/Zunanja Varnost dvosmerni Pogovor Micro SD spominsko Kartico IP66 Night Vision AZ-IPB4020WF

Prijazno Opomnik: Davčna&Dolžnost, nudimo brezplačno dostavo za večino držav , vendar jih ne zajemajo vseh davčnih & dolžnost.Kupci morajo plačati davek & dolžnost, ko je napolnjena do kupca, ki se carini. Obvestilo za Evropske Kupce, da je naša prodaja-cene ne vključujejo DDV-ja!Če želite popolnoma brez davka, se prepričajte,

Podobni izdelki