Knjiga Luč Prenosna Polnilna 4 LED Branje Svetlobe z 2 Prožno, Mehko Silikonsko Roke USB Kabel za Branje/Tek/Hoja

Novo

€7.70

/ €13.50

Na zalogi

Značilnosti:

- Prenosen in Lahek: branje svetlobe, ki je priročen za prevoz, je sprostitev obema rokama, in zagotavlja udobje za branje ali greva ven.Vam ni treba, da imajo svetilko, ko ste prebrali.Samo ga nosili okoli vratu, boste lahko uživali v branju.

- Široka Uporaba: Povsem primeren za uporabo v zaprtih prostorih ali na prostem, kot so branje, nočni tek, delovni pes, pospravljanje, pisanje, delo in tako naprej.OPOMBA: lučka ne nepremočljiva, prosim, ne ga v vodi ali uporabljajte v dežju.

- Polnjenje: Z vlagati 1000mAh litijevo baterijo, branje svetlobe, ki se zaračuna za 4 ure, da lahko uporabite najmanj 12 ur.Standard mikro-USB KABEL vključen.Polnilnik, ki niso vključeni.

- Partner Prijazno: Obstajata 2 prilagodljiv orožja in 2 LED luč za vsako roko.Vsaka veja ima neodvisno stikalo za enostavno svetlost izbiro. 3 Stopnje Svetlosti za vsako roko: Spot Light– Poplav Svetlobe– Poplav + Spot Luči.Izbirate lahko vaš najljubši način in je ne moti vaš zvok zaspal partner.

Specifikacija:

Velikost: 135*25*310 mm

LED Količina: 4 LED

Napetost: 5 V 1A

Barva: Bela

Preklop Vrsta:Touch Control

Svetlost: Nastavljiva, 3 ravni

Baterija Kapaciteta: 1000 mAh

Teža izdelka: o 101.8 g

Package Vsebina:

1 x Branje Svetlobe

Oznake: tretji roko za varjenje, roko namizna svetilka, roko lučka, prsi imetnika, cev lučka, roko lučka led, ohišje zaslona raspberry, objemka prilagodljiv, 26 lcd, flexo led

Zmogljivost baterije 1000 mAh
Napetost 5V
Blagovna Znamka CLAITE
Oblika DIY
Velikost 135x25x310mm
barve Bela
Preklop Vrsta Touch kontrole
Svetlost Nastavljiv, 3 ravni
LED Količina 4 led
Vrsta Vzdušje
Uporaba V sili
Vir Svetlobe LED Žarnice
Je Svetil Vključeni Da,

Napiši mnenje

Knjiga Luč Prenosna Polnilna 4 LED Branje Svetlobe z 2 Prožno, Mehko Silikonsko Roke USB Kabel za Branje/Tek/Hoja

Knjiga Luč Prenosna Polnilna 4 LED Branje Svetlobe z 2 Prožno, Mehko Silikonsko Roke USB Kabel za Branje/Tek/Hoja

Značilnosti: - Prenosen in Lahek: branje svetlobe, ki je priročen za prevoz, je sprostitev obema rokama, in zagotavlja udobje za branje ali greva ven.Vam ni treba, da imajo svetilko, ko ste prebrali.Samo ga nosili okoli vratu, boste lahko uživali v branju. - Široka Uporaba: Povsem primeren za uporabo v zaprtih prostorih ali na

Podobni izdelki