Vroče prodaje 1kw wind generator z dc veter polnjenje krmilnik vetrne turbine 24v 48v za možnost

Novo

€529.48

/ €563.28

Na zalogi

1.Litje aluminija zlitine telo, kompakten, malo vibracij

2.Za enostavno vgradnjo, cevi in prirobnice povezave neobvezno

3.Ojačanih steklenih vlaken rezila,ujema z optimalnim aerodinamične oblike in strukture,ki povečujejo izrabo vetrne energije in letna proizvodnja.

4.Rep sprejme mehanske čeljust tehnika, zaradi česar je preživeti nevihta in varno vožnjo

5.Patentirana trajni magnet ac generator s posebnimi statorja,učinkovito zmanjšanje navora, dobro ujema veter kolo in generator, in zagotovitev delovanja celotnega sistema.

Povezava velikost prirobnice Pacakages vključuje: 1pc Generator,Rep; 1pc Hub; 1pc Kupola, 3pcs Rezila; Vijaki in matice; 1pc veter polnjenje krmilnik 1.Glede na našo napredno objektov in izkušeni inženirji, lahko vam zagotovim, visoko kakovostnih izdelkov z razumno ceno.

2.Naše poprodajne storitve, je tudi, da sledenje in pošiljate sporočilo, da ste, ko je zamuda pri dostave.

3.Ko boste prejeli paket, prosimo, da odprete paket in preverite vse elemente, ki delajo v dobrem stanju, preden se prijavite.Ne prijavite, če predmeti so zdrobljen,in prosite dostave podjetja, da je "škoda certifikat" v nasprotnem primeru bo ne daje nobenih jamstev in nadomestila.

4.Cena, ki ste ga plačali za postavka izključuje kakršno koli davek na carinsko.Naše podjetje ne bo nosila vse dajatve v namembni državi.

Q: Zakaj so vaše cene tako nizko, da so ti kakovosti predmetov in nove blagovne znamke?A: JA, jo plačate na TOVARNIŠKO CENO!Prodamo popolnoma nove postavke, ki so neposredno iz tovarne v Aziji.To je razlog, zakaj naše cene so tako konkurenčen.Ohraniti nadzor kakovosti ,mi pa osebno preveri za vsak predmet pred odpremo.Vse elemente, ki so 100% novih in pregledati.mehanizirana proizvodnja in dovolj zalogi

Oznake: 10kw dizelski generator, enosmerni generator 15kw, dc dinamo, vetrne turbine dc, gener, vodnih turbin generator, 48v dc generator, wind generator de, hibridni wind power system, veter, vodo generator

Nazivna hitrost vetra 11 m/s
Nazivna Napetost 24V/48V
Vrsta Veter Moč Generatorja
Osnovno Montažo Brez Osnovno Montažo
Zagon hitrost vetra 3m/s
Generator primeru Litje aluminijevih zlitin
Nazivna moč 1000W
Rezila Materiala Ojačanih steklenih vlaken
Številka Modela GE-1000M5
Rezila Število 3
Generator tipa Tri faze trajnega magneta sinhroni generator
delovna temperatura (-40) - (80)
Premer Kolesa 2.35 m
Magnet materiala NDFEB
Model GE-1000M5

Napiši mnenje

Vroče prodaje 1kw wind generator z dc veter polnjenje krmilnik vetrne turbine 24v 48v za možnost

Vroče prodaje 1kw wind generator z dc veter polnjenje krmilnik vetrne turbine 24v 48v za možnost

1.Litje aluminija zlitine telo, kompakten, malo vibracij 2.Za enostavno vgradnjo, cevi in prirobnice povezave neobvezno 3.Ojačanih steklenih vlaken rezila,ujema z optimalnim aerodinamične oblike in strukture,ki povečujejo izrabo vetrne energije in letna proizvodnja. 4.Rep sprejme mehanske čeljust tehnika, zaradi česar

Podobni izdelki