Prvotne 5.5" SUPER AMOLED Zaslonu SAMSUNG Galaxy J7 Pro 2017 J730 J730F LCD Računalnike Skupščine Nadomestni Deli

Novo

€26.14

/ €40.84

Na zalogi

O nas:

Naše podjetje se nahaja v Shenzhenu Huaqiang Severu , Smo specializirani za prodajo Samsung zasloni(Zaslon na Dotik ravnini, LCD,LCD+Zaslon ,Zaslon z okvirjem).

Pišite nam, če imate kakršne koli potrebe; delimo najnovejše informacije mobilnega telefona rezervnih delov v Kitajski trg z vsemi našimi strankami.

Upamo, da vam pozitivne izkušnje s trdo delajo, in pričakujemo, da bomo prejeli pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic v VSE povratne informacije kategorije (Postavka, kot je opisano, Komunikacije, dobavni rok in Ladijski promet in manipulativni stroški) od kupca po prejemu element.

Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.

Odprite spora pred komunikacija pomeni odreči poprodajnih storitev.

Prosimo, uporabite okence za sporočilo ali trgovino manager, da nas kontaktirate za kakršne koli težave, vam bomo odgovorili v roku 48 ur.

Dostava in politiki vračila:

1. Ladjar stroškov: Kliknite "Dostava in plačilo" jeziček na strani izdelku podrobnosti, in boste videli dostavo.Lahko izračunati stroške pomorskega prometa po vnosu zahtevanih podatkov.bomo poslani predmeti v 3 delovnih dneh po plačilu potrditvi platformo.

2. Čas v tranzitu: Tranzitni čas spreminja glede na različne načine pošiljanja.Izdelki so poslane iz kitajske , doseže večina držav v 17-30 delovnih dni.

3.Če ga želite zamenjati s predmeti, ki jih prejmete, se obrnite na nas roku 3 dni od prejema vašega naročila.In jo je treba plačati dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje.

4.Vse naprave, ki se testirajo, preden odpremo in 100% delajo dobro.Če to ni mogoče uporabljati, ko ste prejeli in preizkušen, Prosim, ne skrbite in stik z nami takoj,vam bomo zadovoljen rešitev.

Politika vračanja:

5.Prosim, ne sprejme pošiljke, če je poškodovana tako, da lahko postavimo trditev iz express podjetja.

Povratne informacije :

1. Zanašamo se na naš ugled in zadovoljstvo za uspeh.Torej , vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.Prosim, pustite 5 star povratne informacije, da nas, če ste zadovoljni z našimi blaga in storitev.

2. Prosim, ne nam kakršne koli povratne informacije, razen 5star povratne informacije samo zato, ker dostave.Nimamo veliko izbire za baterijo dostava.

3. Prosim email usbefore pušča negativne povratne informacije ali odpiranje vseh sporov na stran, ker smo vedno poskušali naše najboljše, da bi služil našim strankam,smo vam zadovoljiti rešitev .

Oznake: samnsung galaxy a71, j7 lcd pro, sklad samsung j7 pro, samsing j730 lcd, android tablet, j7 glavni zaslon, zaslon lcd, j530, j5 prime, telefon samsung

Velikost 5.5 INCH
Blagovna Znamka Samsung
LCD Kit Da,
Blu-ray filter lahko prilagodite
Postavka Stanje Nova
Združljiv Blagovne Znamke Samsung
barve Črna/Zlata/Roza/Modra
Ločljivost Zaslona 1920x1080
Zaslon > 3"
Garancija 6 mesecev
Čas Dostave 1-2days delovnih dni
QC 100% vseh testiranih enega po enega
Zaslon Na Dotik Tip Kapacitivni Zaslon
Material AMOLED
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Za Samsung Galaxy J7 Pro 2017 J730 J730F
Vrsta LCD & Zaslon na Dotik, Računalnike

Napiši mnenje

Prvotne 5.5

Prvotne 5.5" SUPER AMOLED Zaslonu SAMSUNG Galaxy J7 Pro 2017 J730 J730F LCD Računalnike Skupščine Nadomestni Deli

O nas: Naše podjetje se nahaja v Shenzhenu Huaqiang Severu , Smo specializirani za prodajo Samsung zasloni(Zaslon na Dotik ravnini, LCD,LCD+Zaslon ,Zaslon z okvirjem). Pišite nam, če imate kakršne koli potrebe; delimo najnovejše informacije mobilnega telefona rezervnih delov v Kitajski trg z vsemi našimi strankami. Upamo,

Podobni izdelki