Taktično Airsoft Avto Vžigalnik S Sledilnega Flash Sod Dekorater Za Avtomatsko Puško, Pištolo Lov Paintball Streljanje Dodatki

Novo

€35.01

/ €43.76

Na zalogi

Taktično Airsoft Avto Vžigalnik S TracerFlash Sod Dekorater Za Avtomatsko Puško, Pištolo CS Streljanje Paintball Oprema

ime izdelka:Flash Sod Dekorater

Čas do trga:v 2019

Teža izdelka:60 g (N.W.)

Izdelek Premer:2.9 cm

Izdelek material:Aluminij Zlitine

Izdelek komponente:Flasher in niti adapter

Življenjska doba baterije:Sposoben streljanje okoli 20000 krogov

Neprekinjeno fotografiranje poti:35PRS (2100RPM)

funkcija:

1. Ta izdelek je šest uvažajo visoko moč (5W) LED luči.To lahko nasičenih posvetlite fluorescentna bomba takoj, in zagotoviti maksimalno svetlost.Uporabniki ne morajo irradiate fluorescentna bombe vnaprej.

2. Ta izdelek nima gumb za vklop.Vklopi/izklopi samodejno po vgrajen infrardeči senzor. (Pls opomba: flasher bo samodejno vklopi v naslednjih primerih: "potem, ko gredo skozi 3 bombe.in B", ko je premik več kot pol metra.Delovnega časa bi trajala 40 minut.Če ne sproži, A in B, flasher bo samodejno izklopi.)

3. Ta izdelek applys z vgrajeno litijevo baterijo z 250 milliamp obseg in 5V polnjenje napetost.Baterijo lahko podporo streljanje okoli 20000 krogih.

4. Ta izdelek je zasnovan z dvojno zaščito tokokroga in notranji vodotesnosti.To lahko izklopite avtomatsko ali manj moči za zaščito izdelkov ali preprečite električni udar ko USB vtičnico ali cevi so namakanje. (Toplo poziv: Ko se lahko dela ali ne dela dobro, prosimo, očistite cev ali USB vtičnice.)

Package: 1pcs flasher, 1pcs sprednji pokrov flasher, 1pcs 14 MM kalibra minus nit tok (CCW) in 1pcs polnjenje prek kabla USB line

Primerna oprema: Primerna za puško z kalibra velikosti 14*1 (14 MM minus nit CCW), in s pištolo kalibra velikost 10*1 (10 MM plus nit CW)

1. Svetovni ladijski promet. (razen za nekatere države in APO/FPO)

2. Postopek naročila v čas po preverjanju.

3. Smo le ladja za potrjeno naročilo naslov.Vaše naročilo naslov, se mora ujemati svoj naslov za dostavo in zagotavlja popolno prejemnik ime in telefonsko številko osebe

4. Poslovni ur, ki jih upravljavec, razen ob vikendih in praznikih.Dobavni rok se lahko razlikujejo, še posebej v času počitnic.

5. Če še niste prejeli pošiljko v roku 60 dni po plačilu, prosimo, obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in odgovori v najkrajšem možnem času in odgovor.

6. Zaradi različnih popis stanja in časa, vas bomo odločite za ladje, ki svoje izdelke iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

1. Vse naše izdelke, je treba preveriti, enega po enega, da se zagotovi kakovost

2. 100% popolnoma Nova in visoke kakovosti

3. Vprašanja kakovosti:

1), Če imate kakršne koli težave s kakovostjo, navedite podrobne informacije roku 7 dni.

2) kupec mora preveriti paket po prejemu blaga.Če je embalaža poškodovana med prevozom, prosimo, da zavrne podpis in nas v času.

4. Kromatične aberacije problem: Zaradi barve razmislek zaslona, svetloba, ozadje, itd.

5. Velikost vprašanja: Zaradi razlik v merilne metode.Velikost podatkov na strani s podrobnostmi o je samo za referenco.

6. Če je težava nastala zaradi vas, naj kupec odgovoren za plačilo vračila izdelka.

Bomo potrdili problem in potem vam z zadovoljivo rešitev.

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in oceno vaše naročilo za 5 zvezd in 5 zvezdic.

2. Če niste zadovoljni z našimi izdelki, se obrnite na nas pred odhodom nevtralno (3 zvezdice) ali negativna (1-2 zvezde) povratne informacije.Zagotavljamo vam, da bomo rešili vsak problem za vas 100%.

3. Prosim email nas pred odhodom negativne povratne informacije, ali odprite katerega koli spora na spletni strani.

Komuniciranje je najboljši način za rešitev problema.

Oznake: airsoft, airgun pgd, pištolo, co2 pištolo, airsoft pištola, airsoft sledilnega, sod za vino, ploter rezalnik, sledilnik enota, aeg sod

Blagovna Znamka SINAIRSOFT
Neto Teža 60 G
Številka Modela EX-008
Vrsta Paintball Pištolo Sodček
Ime izdelka Airsoft Auto Sledilnega
merjenje 2.9 cm*8,5 cm

Napiši mnenje

Taktično Airsoft Avto Vžigalnik S Sledilnega Flash Sod Dekorater Za Avtomatsko Puško, Pištolo Lov Paintball Streljanje Dodatki

Taktično Airsoft Avto Vžigalnik S Sledilnega Flash Sod Dekorater Za Avtomatsko Puško, Pištolo Lov Paintball Streljanje Dodatki

Taktično Airsoft Avto Vžigalnik S TracerFlash Sod Dekorater Za Avtomatsko Puško, Pištolo CS Streljanje Paintball Oprema ime izdelka:Flash Sod Dekorater Čas do trga:v 2019 Teža izdelka:60 g (N.W.) Izdelek Premer:2.9 cm Izdelek material:Aluminij Zlitine Izdelek komponente:Flasher in niti adapter Življenjska

Podobni izdelki