Fiesta Domov % 100 Bombaž Obraz Brisačo Določa 4pcs Kopalnica Zelena Bela Modra Kopel Visoke Kakovosti, Izdelano v Turčiji

Novo

€20.56

/ €41.13

Na zalogi

Obstajajo 3 brisače v izdelku.

Narejen je iz ene plasti 100% bombažne preje.

Pranje in tekoče krčenje testi so bili uporabljeni za naše izdelke.

Visoke Kakovosti, Narejena v Turčiji

O Eskey

Eskey je ena izmed znamk, ki je bila ustanovljena v letu 2010, ki delajo kot mednarodni trgovini in industriji.Kot smo v glavnem aktivna na področju Domačega Tekstilnega tako kot trgovina na debelo in trgovino na drobno.

Eskey pomeni izključno izdelke, ki so v celoti ročno.Vsaki fazi sprejme naša ekipa je izvedena do potankosti, ki plačujejo največ pozornosti na majhne podrobnosti naših izdelkov.Bomo potrudili, da bo vaše življenje lažje, s kakovostjo, inovativnim in ekonomično izdelkov.

Dobavljamo doma tekstilni proizvodi, ki so primerni za Eskey nenehnega izboljševanja z ustvarjanjem in naslednje nenehno spreminja in razvija gibanj po vsem svetu, s ciljem, ustvarjalnost in z vso pozornostjo do detajlov.

Naša R&D ekipa dela samo najti in ustvariti nove modele za potrebe in zahteve različnih regijah.Naša Ekipa vedno posveča veliko pozornosti, da izpolnimo vaše zahteve v celoti doseči "Politika Eskey ", ki je, da se zagotovi 100% zadovoljstva.

Eskey pritegne ogromno pozornosti, ker inovator blagovne znamke, namesto z uporabo tradicionalnih načinov nakupovanje za stranke.

Pogosto Zastavljena Vprašanja in Pojasnila na straneh od Eskey

Pošiljki, Vaše naročilo pa bo pripravljeno ter odpremljeno v 3-5 dneh po www.meridian-sun.si preveri in potrdi plačilo.V posebnih primerih, če je preternatural pogoj, to lahko traja 7 dni.Mi ladja v vseh naših elementov prek CAINIAO.Lahko preverite približno čas za dostavo paketov na vaše občine iz naše dostavo zemljevidu.Prosimo, upoštevajte, da ni shipping stroški, vendar se naše cenjene stranke so odgovorne za dodatne carinskih pristojbin in dajatev pri uvozu v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.

Dostava

Lahko preverite čas dostave za vašo državo v zgornjem zemljevidu.Če potrebujete kakršne koli druge informacije, vas prosimo, da se obrnete naše ekipe.

Vrnitev in Izmenjavo

1-Eskey zagotavlja, da je vse od izdelkov, ki jih izdelujemo, so polni kakovosti, kot smo obljubili.Naše nadzor kakovosti oddelek bo proučila, ali se vaš izdelek dvakrat, preden smo ladje, paket.Ne boste prejemali vse kakovosti napake.

2-Če niste zadovoljni z vaše naročilo, čeprav to ni vse kakovosti težavo, ste lahko vrnete izdelek za zamenjavo ali denar nazaj.Prosimo, kontaktirajte nas, preden se vrnete elemente.Vendar, naših cenjenih strank, bi morali biti obveščeni, da so odgovorni za vse poštnine in izdelek, ki ga je prejel, ne bi smeli uporabljati.

Povratne informacije

1-skupno rabo vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Če ste zadovoljni z našimi izdelki, prosim, pustite nam svoje pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic.Če je mogoče, novi izdelek in sliko bo nas zelo veseli!

2-Če niste zadovoljni z našimi elemente, prosim, ne nam slabo povratne informacije neposredno (Svoje slabe povratne informacije bo bolelo nas globoko), prosim email nas.O vaših vprašanj bomo zagotovo dala zadovoljive rešitve in da se boste 100% zadovoljni.

Stik Z Nami

Prosimo, pišite nam, če imate kakršna koli vprašanja.Vse e-pošte ali sporočila bodo odgovorili v 24 urah.

Oznake: flamingo kopeli brisačo iz, električni brisačo toplejše, modro brisačo, modro brisačo iz, zelena brisačo, bombažno brisačo, obleko kuhinjsko brisačo, vezi, brisače za kopalnico, rjava brisače, kopalnica komplet, cadillac cts spojler

Absorpcija 15s-20s
Material 100% Bombaž
Oblika Pravokotnik
Za enkratno uporabo No
Blagovna Znamka Fiesta
Izdelano V Turčija
Vrsta obraz brisačo
vzorec Vezene
Slog Navaden
Nastavite Vrsto Da,
Funkcija Pralni Stroj
Tehnika Tkanine
Poreklo CN(Izvora)

Napiši mnenje

Fiesta Domov % 100 Bombaž Obraz Brisačo Določa 4pcs Kopalnica Zelena Bela Modra Kopel Visoke Kakovosti, Izdelano v Turčiji

Fiesta Domov % 100 Bombaž Obraz Brisačo Določa 4pcs Kopalnica Zelena Bela Modra Kopel Visoke Kakovosti, Izdelano v Turčiji

Obstajajo 3 brisače v izdelku. Narejen je iz ene plasti 100% bombažne preje. Pranje in tekoče krčenje testi so bili uporabljeni za naše izdelke. Visoke Kakovosti, Narejena v Turčiji O Eskey Eskey je ena izmed znamk, ki je bila ustanovljena v letu 2010, ki delajo kot mednarodni trgovini in industriji.Kot

Podobni izdelki