100 g Naravno grobo surovo moonstone padle kamen, naravni kremen kristali energije kamen za zdravljenje

Novo

€12.38

Na zalogi

100 g Naravnih moonstone padle kamen, naravni kremen kristali energije kamen za zdravljenje

Opis

Material: Naravni moonstone

Količina:100 g

Funkcija

100% Čisto nov in lep videz!

Primerna za dom, pisarne dekor ornament.

Kot nalašč za dom dekor, degaussing.

Uporablja: Moonstone odpre srce za razvijanje lastnosti, kot tudi pomoč pri sprejemanju ljubezni.Je odličen kristal za prvo ali novo ljubezen, in je tolažba talisman če je ljubezen mora biti skrivnost.To je bil tudi verjel, da bi lahko združili ljubljene, ki so ločila v jezo.

Obvestilo:

Zaradi svetlobne učinke, monitorja svetlost/kontrast nastavitve, itd., je lahko za nekatere manjše razlike v barvnih tonov slik in dejanski izdelek!

Prosimo, dovolite 0.5-1 cm razlike zaradi ročnega merjenja.

Od naravnega kamna elementa, vsak kos je malo drugačen, bomo dobaviti blago na naključno, vendar bomo izbrati najboljše eno za vas, hvala vam za vaše zaupanje in razumevanje. .

Pogoji:

Izdelki so poslane v roku 3 delovnih dni po prejemu plačila.

Sem pošlje pakete, ki jih na Kitajskem Post.Če je paket izgubil na pošto, sem lahko ponovno pošlje paket, ali želite poslati celoten denar nazaj.

Mednarodni Kupce prosimo, upoštevajte, uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

Vse slike so bile posnete v naravno svetlobo.

Če imate kakršna koli vprašanja o vašem naročilu, vas prosimo, da stik z mano.Sem pripravljen rešiti vsak problem z moje stranke.Potrudili se bomo, da boste zadovoljni.(^v^)

Oznake: moonston, obroč moonstone, labradorite rock, gemstone moonstone, adularia, mineralna moonstone, kristalno surovega kamna, moonstone grobo, choker moonstone, labradorit crystal

Tema PRAVLJICE
Blagovna Znamka BLURIGE
Material Crystal
Regionalna Funkcija Evropa
Slog feng shui

Napiši mnenje

100 g Naravno grobo surovo moonstone padle kamen, naravni kremen kristali energije kamen za zdravljenje

100 g Naravno grobo surovo moonstone padle kamen, naravni kremen kristali energije kamen za zdravljenje

100 g Naravnih moonstone padle kamen, naravni kremen kristali energije kamen za zdravljenje Opis Material: Naravni moonstone Količina:100 g Funkcija 100% Čisto nov in lep videz! Primerna za dom, pisarne dekor ornament. Kot nalašč za dom dekor, degaussing. Uporablja: Moonstone odpre

Podobni izdelki