Magnetnega lebdenja svetu 6 inch sijaj svetu vrtenje nočna začasno dekoracijo tovarne neposredno ceni

Novo

€39.95

/ €67.72

Na zalogi

Izdelek morali uporabiti zunanje napajanje,( American plug, Avstralski vtič, Evropski standard, plug, Britanski Specifikacija vtič,) izbere enega.Prosimo, zapišite vtič, kar potrebujete, ko ste, da bi, ali stik s službo.Naključno dostave plug če ni določeno.

Magnetnega lebdenja svetu:

Z uporabo elektromagnetnih lebdenja (EML) tehnologije, vrtenje svetu v zraku, brez kakršne koli podpore ali stik, kažejo zemlje v vesolje z bolj žive in pravi obliki, je edinstven vizualni učinek, vam z svojevrsten roman občutek in duha uživa.

Danes, magnetnega lebdenja tehnologija je bila še dodatno izboljšana, ki uporabljajo brezžična tehnologija za prenos, je lahko svetu sijaj v zraku in postopno spreminjanje različnih barvah, kot svetel biser v nočno nebo, je prijeten za oči.Magnetnega lebdenja svetu ne samo, da je visoko zadovoljstvo vrednosti, ampak je tudi zelo dobra uporabnost.

Na področju svetu je standard zemljevidu sveta, združevanje poučevanja z igranjem, integracija znanja in interesa, občutek čar high-tech izdelek.To je tudi dober spominek za vaše prijatelje in sorodnike, in odlično dinamično dekoracija za vašo mizo.

Oznake: postavka magnetnem, veliki globus dekoracijo, velika magnetnega lebdenja, obračanje svetu, svetu, magnetnega lebdenja dekoracijo večni, velike magnetne levitating svetu, magnetni levitating globusi, magnetnega lebdenja plante, magnetni levitational modul, žareče magnetni svetu

Tehnologija Magnetnega lebdenja
1 Magnetnega Lebdenja Svetu
Paket 29*29*16.5 cm
velikost svetu 6 inch (Dia 14 cm)
Bruto teža 1,2 KG
velikost okvirja 26 x 6 cm
po meri izdelano Da,
Type2 Dinamični dekoracijo
Type3 Tabela Dekoracijo
Material Plastični
Vrsta Svetu
Napajanje NAPAJALNIK 12V 1000mA
Slog Evropa
Predmet Geografija
Tema Pokrajina
Funkcija Zemljevid Sveta

Napiši mnenje

Magnetnega lebdenja svetu 6 inch sijaj svetu vrtenje nočna začasno dekoracijo tovarne neposredno ceni

Magnetnega lebdenja svetu 6 inch sijaj svetu vrtenje nočna začasno dekoracijo tovarne neposredno ceni

Izdelek morali uporabiti zunanje napajanje,( American plug, Avstralski vtič, Evropski standard, plug, Britanski Specifikacija vtič,) izbere enega.Prosimo, zapišite vtič, kar potrebujete, ko ste, da bi, ali stik s službo.Naključno dostave plug če ni določeno. Magnetnega lebdenja svetu: Z uporabo elektromagnetnih lebdenja (EML)

Podobni izdelki