Nova Air injection Kanilo 27 g brnenje očesni Cannulas oftalmološki instrumenti oči

Novo

€9.66

/ €12.39

Na zalogi

Pod kotom 45 stopinj gred, 5mm iz nasvet, da bend z polirani konča,27 g brnenje

Imamo veliko vrst instrumentov,če se ne morete najti nož morate iz moje ebay sezname,vljudno prosim, da me kontaktirate preko ebay sporočilo.

Prodaja to postavko so lahko predmet uredbe z U. S. Food and drug Administration in državne in lokalne regulativne agencije.Če je tako, ne ponudbo na ta element, če ste pooblaščeni purchasere.Če je ta postavka je predmet FDA uredbe, bom preverite vaše stanje, kot pooblaščeni kupec te postavke pred pošiljanjem predmeta.

Dostava

Dostava Gospodarstvo Express NAS 8-14 Dni 4-7 Dni Non-US 9-20 Dni 5-8 Dni

Plačilo:

1. Sprejmemo samo plačila preko paypal računa.

2. Če plačilo ni prejeli v 7 delovnih dneh po vrstnem redu, pridržujemo si pravico do odpovedi transakcije.

Vrnitev za zamenjavo & vračilo

Sprejemamo vrne v roku 14 dni po tem, ko postavka je prejela.Stroški na trgovsko blago, ki se bo v celoti povrnjen.Vendar pa se vračajo, ladijski promet pristojbina ne vrača.Hvala za vaše razumevanje.

Če je predmet, ki je poškodovana ali uničena med prevozom, lahko rečemo, izmenjavo postavka za vas.Ali pa samo poslati predmet, nazaj k nam.Povrnili vam bomo ste enkrat prejemu vrnjene pošiljke.

Če nameravate vrniti blago, moral bi se prepričajte, da ni bil nikoli uporabljen, spremenjeni, in tam niso manjkajoče elemente.Izvirni paket, oblačilo oznako in številko za sledenje so mora imeti elemente za vas, da prejmete vračilo.Torej, bodite previdni, medtem ko preverjanje vseh podrobnosti, na trgovsko blago, prosim.

Opomba: Uporabljena ali spremenjena elementov ni mogoče vrniti.

Oznake: stekla očesna, lubrigel, operacijo oči, kanilo liposukcija, senčilo šimrom, led silikonski trak, oči retractor, ironwolf, rhinoscope otrok, microsurgery

Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Veke Orodje
Število Kosov Ena Enota
Material Kovine
Blagovna Znamka QSWTITAN
Velikost M

Napiši mnenje

Nova Air injection Kanilo 27 g brnenje očesni Cannulas oftalmološki instrumenti oči

Nova Air injection Kanilo 27 g brnenje očesni Cannulas oftalmološki instrumenti oči

Pod kotom 45 stopinj gred, 5mm iz nasvet, da bend z polirani konča,27 g brnenje Imamo veliko vrst instrumentov,če se ne morete najti nož morate iz moje ebay sezname,vljudno prosim, da me kontaktirate preko ebay sporočilo. Prodaja to postavko so lahko predmet uredbe z U. S. Food and drug Administration in državne in lokalne regulativne

Podobni izdelki