1:12 Daljinski upravljalnik Avto Igrače 2,4 GHz 4WD Off-road Tovornjak S Svetlobo, Za D90 MN99S Obletnica Edition Z DIY Dodatki

Novo

€47.73

/ €70.19

Na zalogi

Bullet Točk:

1、2.4 GHz Frekvence: daljinski upravljalnik avto uporablja 2,4 GHz brezžična tehnologija, da bi dosegli dolgo nadzor razdalje in močne anti-interference sposobnost, ki omogoča več avtomobilov, da igrajo na enak brez signala.

2、Simuliranega Modela: Ta RC avto je zasnovan z vsestransko simulirani nadzor, gume, pnevmatike in svetlobe, kot tudi polno krmilna naprava, čvrsta in odporna na vpliv in trka.

3、Anti-slip Pnevmatike: daljinski upravljalnik avto je opremljen z anti-slip gumo pnevmatike, ki imajo močnejši oprijem in trenja, upora.Ta avto je primerna za različne terenih, kot so pesek, travo, kamenjem, blatnih cestah in tako naprej.

4、Več Funkcij: Ta daljinski upravljalnik avto je oblikovan s fleksibilno strukturo in lahko vožnje naprej/nazaj in zavijete levo/desno, primerna za otroke, igranje.

5、Dolgo Vzdržljivost Čas: daljinski upravljalnik avto je opremljen z 7.4 V 1300mAh velike zmogljivosti za litijeve baterije, doseganje približno 25min vzdržljivosti čas.

Značilnosti:

Vsestransko simulacije nadzor, naprej/nazaj, levo/desno pa, polno krmilna naprava in sorazmerni nadzor.

DIY pribor zamenjavo, nadgraditi in primerna za igranje.

Simulirani gume, pnevmatike z močnejši oprijem in trenja, upora; 7.4 V 1300mAh velike zmogljivosti za litijeve baterije, močne energije, dolgo življenjsko dobo baterije.

Nadgradili zlitine material, anti-wear in jeseni; 2,4 GHz anti-motnje samodejno kodo, da bi več avtomobilov na dirki.

Simulirani luči.

Specifikacije:

Model: KK-99

Lestvica: 1/12

Hitrost: ≥8.72 km/h

Oddajna frekvenca: 2,4 GHz

Baterije oddajnika: 4*AA baterije (niso vključene)

Motorna model: 260 motornih

Material: plastika

Čas polnjenja: približno 180min

Uporaba čas: približno 25min

Motorna model: 260 motornih

Nadzor razdalje: približno 80

Funkcija: naprej, nazaj, levo, pa desno

Velikost: o 35*16.5*20.5 cm/13.8*6.5*8in

Seznam Vsebine:

1*RC Avto

1*Krmilnik

1*Baterija za ponovno Polnjenje(7.4 V 1300mAh)

1*Polnilnik

1) sprejemamo Alipay , Zahodne Unije , TT .Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI .

2) Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3) Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU .

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov MORA MATC H vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO .NI IZJEM !Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK , po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.meridian-sun.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

Oznake: nadgradnjo mn99, mn, rc defender mn99s, mn99, d90 rc4wd, polnilnik tovornjak, mn model, d90 rc, velik žerjav, mn99s kovinski servo

Moč -
Daljinsko Upravljanje Da,
Polnjenje Napetost -
Številka Modela --
Blagovna Znamka MINOCOOL
Paket Vključuje Originalni Škatli
Starostni Razpon > 6 let
Servo volan -
Opozorilo --
Daljinsko Razdalja -
Dimenzije -
Garancija -
Design Umazanijo Kolo
Lestvica 1
Medosno razdaljo -
Sledi Pnevmatike -
Material ABS
Navor -
Plin servo -
Čas Letenja -

Napiši mnenje

1:12 Daljinski upravljalnik Avto Igrače 2,4 GHz 4WD Off-road Tovornjak S Svetlobo, Za D90 MN99S Obletnica Edition Z DIY Dodatki

1:12 Daljinski upravljalnik Avto Igrače 2,4 GHz 4WD Off-road Tovornjak S Svetlobo, Za D90 MN99S Obletnica Edition Z DIY Dodatki

Bullet Točk: 1、2.4 GHz Frekvence: daljinski upravljalnik avto uporablja 2,4 GHz brezžična tehnologija, da bi dosegli dolgo nadzor razdalje in močne anti-interference sposobnost, ki omogoča več avtomobilov, da igrajo na enak brez signala. 2、Simuliranega Modela: Ta RC avto je zasnovan z vsestransko simulirani nadzor, gume,

Podobni izdelki