Vesele Velikonočne praznike Burlap Zajček Ušesa Vrečke 43 Stilov, Velikonočni Košare Platno Zajček Vedra Velikonočni Tote Vrečke z Zajec Rep Otroci Darilo

Novo

€2.33

/ €3.82

Na zalogi

Ime Izdelka : Velikonočni Vrečko Darilo .

Količina:1pcs.

Uporaba:Velikonočni Okraski Blaga.

Funkcije 1. Visoka kakovost okolju prijazno burlap narejen Velikonočni zajček vrečke za otroke 2. Nasvet: Zaradi omejene na način dostave,moramo krat košare,predlagamo, da uporabite železa, da bi bilo bolje stati in gladko, preden jo uporabite!

Drop-dostava/Trgovina

1、Za padec plovno stranke, smo lahko neposredno pošiljanje izdelkov za svoje stranke, kot vašo zahtevo.

2、Za trgovce na debelo, bi vam ponujajo velik popust in poslali vam bomo preko fast shipping, ki boste prejeli paket fast shipping, kot so EMS, DHL, Fedex, če bi v razsutem stanju.

Zadovoljstvo Strank

Pišite nam, če imate vprašanja ali skrbi pred ali po nakupu.bomo replay, da boste v roku 24 ur.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

O plačilu

Zaščititi svoje interese, bo tvoje plačilo začasno ki jih www.meridian-sun.si, in ne bo izdal, da se nam, dokler se ne prikaže vaš red in so zadovoljni z njim.ta povezava samo za referenco.

O ladijski

1、Če še niste prejeli pošiljko v roku, prosimo, contect nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.

2、Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

3、Smo prodajalec ni odgovoren uvoznih dajatev, kupec je odgovoren za to.Vse spore, ki jih povzroča to je nesmiselno.

4、čas dostave, bi lahko vplivalo mnogo dejavnikov, kot so slabo vreme in po meri preverjanje.Prosimo, da nas kontaktirate, če potrebujete razširiti zaščito čas.

5、Prosimo, izberite fast shipping, kot so EMS, DHL, Fedex, če jo potrebujete za prejemanje paketov v kratkem času.

O Povratne Informacije

Hvala za vaš nakup v naši trgovini!če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, vzemite eno minuto, da nam 5 zvezdic povratne informacije in pustite nekaj pripomb, in bomo naredili enako za vas.Bomo zelo cenim, da!

Oznake: svijećnjak chrome, velikonočni dekor, veliko košarico vrečko, kariran tote vrečko platno, velikonočni zajček košarico risanka, dekor jute, tote vrečko, vrečko kraft, pul krpo vrečko, velikonočni

vzorec PIKA
Poreklo CN(Izvora)
Material Krpo
Večfunkcijsko nakupovalna torba
Nove Sloge Velikonočni Zajček Vrečko
nov prihod Srčkan Bombaž Burlap Vrečke
Število Kosov 10pcs
velikonočna dekoracija Velikonočni Burlap Vrečko
Otroci Darila Velikonočni Zajček Košarico
Postavka Velikonočni Vrečke
Priložnosti Za Obletnice , Darila , Stranka, Velika Noč, Festival
festival Ročne Torbe Darilni Vrečki
Uporaba Velikonočni Dar Pakiranje
Številka Modela Velikonočni Vrečko 01
barve 19 Styples lahko izbirate

Napiši mnenje

Vesele Velikonočne praznike Burlap Zajček Ušesa Vrečke 43 Stilov, Velikonočni Košare Platno Zajček Vedra Velikonočni Tote Vrečke z Zajec Rep Otroci Darilo

Vesele Velikonočne praznike Burlap Zajček Ušesa Vrečke 43 Stilov, Velikonočni Košare Platno Zajček Vedra Velikonočni Tote Vrečke z Zajec Rep Otroci Darilo

Ime Izdelka : Velikonočni Vrečko Darilo . Količina:1pcs. Uporaba:Velikonočni Okraski Blaga. Funkcije 1. Visoka kakovost okolju prijazno burlap narejen Velikonočni zajček vrečke za otroke 2. Nasvet: Zaradi omejene na način dostave,moramo krat košare,predlagamo, da uporabite železa, da bi bilo bolje stati in gladko,

Podobni izdelki